Folyékony tapéta árak

Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy az mindenki számára elérhető legyen. A folyékony textiltapéta árát négyzetméterenkénti mennyiségben határoztuk meg.

Színeinket különböző árnyalatokban készítjük, de ez nem jelenti azt, hogy a különböző  árnyalatok  más-más árban kaphatóak. Az anyagot mindig az igénynek megfelelően készítjük el, így egyedi színeket is alkotunk.  

Plusz szolgáltatásként a folyékony tapéta ára tartalmazza a hozzá szükséges mennyiségű ragasztót is!
A nagyon erőteljes színeinket viszont minimálisan emelt árral tudjuk csak biztosítani.

A majd 20 év alatt a cégünknél, megrendelőink mindig elégedettek voltak az árainkkal, illetve az általunk biztosított tapéta anyagával,minőségével. Mindezt az is mutatja, hogy folyamatosan visszatérő ügyfeleink vannak.

Ismerjen meg egy modern falburkolatot, a folyékony textiltapétát!

A festés, tapétázás munkálatait igencsak meggondoljuk. A vele járó felfordulásra, porra egyáltalán nincs szükségünk. A textiltapéta kivitelezése gyorsabb, egyszerűbb és sok-sok évre szól. Szakértelem nélkül is fel lehet kenni, igény esetén ebben szóban, és írásban is segítségükre vagyunk.

Egybefüggő felületet nyújt a kenhető textiltapéta, melyet nem kell illeszteni, nem kell külön a falat glettelni-csiszolni, hanem csak fel kell kenni. Nem számít, hogy ferde felületre, homorú-domború vagy egyenes falra kenjük, a felületet éppoly egybefüggő marad. Flexibilis, az új építésű házak falaira is felrakható, ha a vakolat kiszáradt. A fenti folyamattal órák alatt elkészül az adott helység új, modern és különlegesen dekoratív burkolata.

Otthonokba, irodákba, bemutatótermekbe, stúdiókba, exclusív és egyedi küllemet biztosít, színeiben igény szerint tud válogatni!

Amennyiben úgy gondolja, hogy mégsem állna neki önállóan a fenti folyamatnak, bízza szakembereinkre az falburkolást, a folyékony textiltapéta kivitelezését! Tanácsokkal, ötletekkel is készséggel látjuk el mindezzel kapcsolatban! Érdeklődjön a megadott elérhetőségeinken!