A folyékony tapéta karbantartása, javítása

A felhordás utáni esetleges hibák javítása:

Amennyiben a tapétázott fal valamilyen oknál fogva megsérül, akkor a sérült felületre és annak közvetlen környezetére vizet kell permeteznünk, majd a tapéta átázása után, műanyag glettlapáttal rásimítunk a sérült felületre. (Általános tanács, hogy a tapétázáskor célszerű az esetleges, későbbi hibák javítására kis mennyiségű anyagot szárazon megőrizni.)

A folyékony tapéta tisztítása:

A folyékony tapéta porszívóval, illetve száraz, puha szálú kefével kíméletesen tisztítható.

Ismerjen meg egy modern falburkolatot, a folyékony textiltapétát!

A festés, tapétázás munkálatait igencsak meggondoljuk. A vele járó felfordulásra, porra egyáltalán nincs szükségünk. A textiltapéta kivitelezése gyorsabb, egyszerűbb és sok-sok évre szól. Szakértelem nélkül is fel lehet kenni, igény esetén ebben szóban, és írásban is segítségükre vagyunk.

Egybefüggő felületet nyújt a kenhető textiltapéta, melyet nem kell illeszteni, nem kell külön a falat glettelni-csiszolni, hanem csak fel kell kenni. Nem számít, hogy ferde felületre, homorú-domború vagy egyenes falra kenjük, a felületet éppoly egybefüggő marad. Flexibilis, az új építésű házak falaira is felrakható, ha a vakolat kiszáradt. A fenti folyamattal órák alatt elkészül az adott helység új, modern és különlegesen dekoratív burkolata.

Otthonokba, irodákba, bemutatótermekbe, stúdiókba, exclusív és egyedi küllemet biztosít, színeiben igény szerint tud válogatni!

Amennyiben úgy gondolja, hogy mégsem állna neki önállóan a fenti folyamatnak, bízza szakembereinkre az falburkolást, a folyékony textiltapéta kivitelezését! Tanácsokkal, ötletekkel is készséggel látjuk el mindezzel kapcsolatban! Érdeklődjön a megadott elérhetőségeinken!