Mennyezeti világítás

Mennyezeti világítás

Lakásunkban, otthonunkban, vagy irodánkban nagyon fontos a megfelelő világítás. Minden helységben az adott funkció szerint kell kialakítani a fényeket, azaz fényforrásokat.

A lakberendezési áruházakban igen nehezen tudjuk megtalálni az ízlésünknek , és főleg berendezési tárgyainkhoz leginkább megfelelő világítótestet. Legtöbbször a divatirányzatok gyors változása szab határt a kiválasztott csillárnak, és gyors "lejárati" időt ad hozzá!

Cégünk mennyezeti világításai minden esetben az adott helységhez, funkciója, és a kialakított környezethez illő formában kerülnek fel a mennyezetre, vagy pl. az oldalfalra.

Különböző formák kerültek már ki kezeink közül, mint például csillag, rombusz, deltoid, hullámvonalas szerkezet.

Ismerjen meg egy modern falburkolatot, a folyékony textiltapétát!

A festés, tapétázás munkálatait igencsak meggondoljuk. A vele járó felfordulásra, porra egyáltalán nincs szükségünk. A textiltapéta kivitelezése gyorsabb, egyszerűbb és sok-sok évre szól. Szakértelem nélkül is fel lehet kenni, igény esetén ebben szóban, és írásban is segítségükre vagyunk.

Egybefüggő felületet nyújt a kenhető textiltapéta, melyet nem kell illeszteni, nem kell külön a falat glettelni-csiszolni, hanem csak fel kell kenni. Nem számít, hogy ferde felületre, homorú-domború vagy egyenes falra kenjük, a felületet éppoly egybefüggő marad. Flexibilis, az új építésű házak falaira is felrakható, ha a vakolat kiszáradt. A fenti folyamattal órák alatt elkészül az adott helység új, modern és különlegesen dekoratív burkolata.

Otthonokba, irodákba, bemutatótermekbe, stúdiókba, exclusív és egyedi küllemet biztosít, színeiben igény szerint tud válogatni!

Amennyiben úgy gondolja, hogy mégsem állna neki önállóan a fenti folyamatnak, bízza szakembereinkre az falburkolást, a folyékony textiltapéta kivitelezését! Tanácsokkal, ötletekkel is készséggel látjuk el mindezzel kapcsolatban! Érdeklődjön a megadott elérhetőségeinken!